Verwarm de oven voor op 240°C.
Snijd de aubergine, courgette, bleekselderij, paprika en ui in grove
stukken.
Vermeng de groenten in de braadslede met de knoflook en 3 eetlepels olie en
bestrooi het mengsel met zout en peper.
Schuif de braadslede 1 richel boven het midden in de oven en rooster de
groenten ± 20 minuten.
Schep de kip erdoor en rooster die 10 minuten mee.
Kook intussen de tortellini in ruim water in ± 15 minuten gaar, giet ze
af, schud ze met 1/2 eetlepel olie om en houd ze warm.
Schep de kappertjes door de groenten, roer de pesto erdoor en breng op smaak
met zout en peper.
Verdeel de tortellini over de borden, schep de groenten erop en bestrooi het
gerecht met de kaas.
Garneer met de basilicum.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |